witch hunter robin 


kapat
  1. 2002 yapımlı sürükleyici konusuyla kendini izlettiren anime. çizim tekniği genelde farklıdır, deformasyona çok başvurulmaz. çok fazla pataküte aksiyon içermeyen, ama bir şekilde de aksiyonu pek düşmeyen** bir yapım. konusu ise kabaca şöyledir:

    dünyamızda cadılar halen mevcuttur, kimi zaman bu gerçeği kendileri bile bilmeselerde. witchlerin yaşamalarına kimsenin lafı yoktur, güçlerini kullanmadıkları sürece. geneli psişik yeteneklere sahip bu kimselerin çok bilinmemesi ve topluma zarar vermemeleri için dünya genelinde polis ve orduyla beraber çalışan STN isimli bir örgüt vardır. hikayemiz, bu örgütün japonya ayağı olan STN-j'ye 15 yaşındaki witch ablamız robinin katılmasıyla başlar ve av ile avcının yer değiştirmesi gibi birçok entrika ile devam eder. her ne kadar ilk 13 bölüm ansiklopedik bölüm olarak tabir edilen az aksiyon çok evren tanıtımı şeklinde olsa da 13ten sonra anime kendini aşar.
    #2612335 (GodlessTurtle, 21.11.2007 00:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

witch hunter robin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. witch hunter robin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu witch hunter robin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about witch hunter robin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» laughing out loud » kusur » cassio » yilbasi kutlamak » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » pelus hayvanat bahcesi » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » sanabirciftsozumvar » schenklears » smothered mate » theodor herzl » kreatif yazar » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eku » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » latife hanim » bir bayandan beklenenler » silik hayta » son oylanan entryleri alt alta okumak » sol elle entry girmek » meric erkan » biyopolitika » kure » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » ilter turkmen » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » grand gumus otel » pantolon kenarina anahtar asan sahis