wishlist 

kapat
  1. pearl jam parçası, yield albümündedir.
    #998176 (P.stranger, 14.12.2006 23:22)
  2. mtv'de yayınlanan bir programdır.
    #998338 (muhasebeye giris, 14.12.2006 23:50)
  3. 21 $ubat 'ta linkin park top ten at ten ile yayınlanacak mtv* programı. $u an açarsanız madonna videolarını izleyebilirsiniz, 8 numara me against the music ile geri sayım devam ediyor.
    #1238707 (okuzcuk, 31.01.2007 18:20)
  4. dün björk wishlistiyle beni deli eden, sıpa diye bir şeyin * yaptığı program. altta kocaman bir mesaj bölmesi çıkıyor ve klipler yerine atılan saçma smsleri izlemenizi sağlıyor. ben de bu duruma tepkisiz kalmadım, okudum birkaç tane. bir de ne göreyeim, björk e, o müthiş sese hakkında hiçbir bilgisi olmayan ve kendini metalci ilan eden tipler dil uzatmış. björk, deneysel müzikler yapan, thom yorke ile bir araya gelince insanı yiyen bitiren bir şahsiyet burda. kendini metalci ilan eden, metalden zerre kadar anlamayan, çok pis metalciyim manga dinliyorum modunda gezen ve metal kültürü cep telefonuna kaydettiği bir iki parçadan oluşan çakma metalcilerin mesaj attığı bir mtv programıdır yani.
    #1467866 (ciplak turnagagasi, 29.03.2007 17:43)
  5. internetteki güzel kızların profiline ekledikleri listedir. bana hayran olan varsa bana bunu alsın yollasın gibi bir anlam içerir.
    #2935788 (megajardel, 02.02.2008 03:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wishlist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wishlist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wishlist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wishlist. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » kabrero » sarhos diyaloglari » yasamlarin benzerligi » djeep » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » ruyalarin kadini » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » baris manco » futbolcu » ben sanderson » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » ayrilik acisi » turbo » yemekteyiz armagan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karmancorman » sporcu sortunun gecirdigi evrim » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » sozluktekilerin zeka ortalamasi » pante rei » eku » uyurken sutyen takmayan erkek » kalem » basliklari alt alta okumak » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » nocturne » naro » nagra