wish you were here 

/ 4
kapat
  1. gece kanımızdaki alkol seviyesi gayet yulsekken, winamptan çalmaya başladığında şöyle bir dialoga malzeme olmus harika pink floyd eseri:

a: ya ben bu şarkıyı biliyorum.
    b: bende biliyodum lan.
    a: neydi olm bunun adı ?
    b: nebiliyim unuttum... şerefe...

(bkz: beynin çorbaya döndüğü anlar)
    #3240151 (Wolfheart, 07.04.2008 08:33)
  2. uzakta sevdiğiniz biri varsa bol bol dinlenir...
    #3301704 (crazyhodja, 21.04.2008 23:17)
  3. Kesinlikle pink floyd'un en başarılı ve en olgun albümü. Düşünün bu albümden sonraki pink floyd olgunluğunu diğer albümlerde bulmak çok zordur hatta sonraki albümlerin birçoğunda * imkansızdır. Doğru the wall gerçekten konsept olarak mükemmel ve çok başarılı bir albüm ama bu albüm gerek yapısı gerek katı müzik dünyasına getirdiği ciddi eleştirilerle benim gözümde iki parmak daha önde olmuş pink floyd albümüdür.
    edit:Pink Floyd'un bütün albümlerinin olduğu box set'i oh by the way'de en özenle şekillenmiş ve sette yerini almış albümdürde aynı zamanda. Ki birçok röportajda gilmour, wright, mason en sevdikleri pink floyd albümünün wish you were here olduğunu ısrarla söylerler.
    #3372453 (indiana_jones, 08.05.2008 18:18 ~ 12.05.2008 09:42)
  4. parça gri tondadır..
    #3372507 (ecstatic, 08.05.2008 18:29)
  5. black mores night ın cok sevdiğim duygusal şarkısıdır.
    #3372525 (crzytarantla, 08.05.2008 18:33)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

wish you were here başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wish you were here ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wish you were here nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» de beers » lane i nermin » ishali gecince ilk is kavun yiyen adam » michalis kakiouzis » eksi oy alinca dogrulari soyledigini sanan yazar » yedi numara » araf » herkesi kendine asik sanan kiz » jack ass » uyuyan sevgilinin agzina sicmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci