wish of happiness 

kapat
  1. avon'un güzel kokmasına karşın, 15 dakikada uçup giden parfümünün adıdır. avon dergisinde görülüp bir anlık gazla alınan diğer katalog ürünleri gibi gereksizdir.
    #3779793 (yasak merve, 06.08.2008 18:20)

© 2008 - uludağ sözlük

wish of happiness başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wish of happiness ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wish of happiness nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » haktan akdogan » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » this ain t a love song » onurkul » diogo » beni sorma iyiyim » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » brendan eich » bir deniz feneri vardi ne oldu » tutmayan iddaa kuponu » ev arkadasinin hastalanmasi » aksam oldu huzunlendim ben yine » christina aguilera » asistan hindistan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » messenger tv » jeff buckley » aydogan babaoglu » formul » blog 27 » buyuk ortadogu projesi » hayri hicler » kriptonit » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » yildiray ogur » balik etli kizlar » oteki » banu guven » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi