wish me luck 

kapat
  1. hakkında hiç bir şey hatırlamasam da başlığını açtığım eski trt dizisi.tek hatırladığım yönü jeneriğinde birinin paraşütle bir yerlere indiğidir,savaş falan ortamı vardı yani.trt tek kanaldı sanırım o dönem.
    #436034 (berhudarolyavrım, 17.07.2006 23:23)
  2. ing. bana sans dile
    #436860 (Confusedy, 18.07.2006 06:00)
  3. ikinci dünya savaşı sırasında almanlara karşı verilen direnişi konu alan bol dramlı bir diziydi. başrolde casus bir kadın vardı. yalnız oldukça ağır sahnelere sahip bir diziydi. bir bölümde kurşuna dizilme sahnesi vardı örneğin.
    #436921 (audrey, 18.07.2006 09:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wish me luck başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wish me luck ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wish me luck nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wish me luck. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universitede fotokopi ceken eleman » 4 nesil silik » bilgisayariyla konusan insan » seks » kuru laf » yapilmis en aptalca dalginlik » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » ikea ya gitmek » sacmalamada sinir tanimamak » karman corman » zaman kekemeydi » rs ne la » ruyada kosamamak » dunyanin vajinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mercimegi firina vermek » bilkent sarisi » asiri markaj yapan adam » zweistein » uludag sozluk lazio taraftarlari » eurimages » sozlukte reklam yapmak » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » kadinlarin haz noktalari » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » ben bu yaziyi sana yazdim » denizde karizmayi cizen hareketler » bim insani » mao tun » lord henry wotton