wisconsin 

kapat
  1. illinois eyaletinin uzerindeki eyalet,
    2005 yazında dave matthews band bu eyalette bir konser vermiştir, katılımın 40 bin kişi civarında oldugu soylenmekte idi
    #315423 (dopdop, 04.06.2006 18:36)
  2. başkenti madison, kısaltması wi olan kuzey eyaleti.
    #416677 (altan, 12.07.2006 01:30)
  3. madison covarinda hortum tehlikesi atlatilmistir bugun.... bu eyalette.
    #3509532 (wtasyh, 08.06.2008 01:52)

© 2008 - uludağ sözlük

wisconsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wisconsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wisconsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coco loco » enes » kaleci sacli adam » kadinlari cekici yapan detaylar » banu guven » his » yasamak bir sanattir » sigara » cuk kadar » korkusuz » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » her zaman daha iyi » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » pilotmont » organik ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayilik » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » promotor » ido » cengiz candar » ev arkadasi » kurdish rebels » ali ihsan sabis » kimi kimi » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » tutunup kendime » fair tail » bavulunu toplayan dede » abdullah gul » fender gitarini 40 ytl ye satan insan