wir kinder vom bahnhof zoo 

kapat
  1. turkce'ye eroin adiyla cevrilmis, christiane f.'nin korkunc anilarini anlatan, cocuklardan kesinlikle uzak tutulmasi gereken kitap. eroinman bir kizin oykusu anlatilir, insanlari uyusturucu konusunda bilinclendirmesi acisindan merak edip alirsiniz, okursunuz. fakat kitabin uyusturucudan sogutacak hicbir yani yoktur, aksine merak ettirir. ornegin bu kitabi okuduktan sonraki bir ay icinde onume getirip toz koysalar alirdim ben. akil burada devreye giriyor aslanim, okuyan adam gorur eroinin ne mal oldugunu vazgecer derseniz saygi duyar susarim efenim.
    #3850457 (der meister, 21.08.2008 18:57)
  2. tipik bir ters etki ozelligine sahip bir kitaptir. soyle ki; ergenlere hem eroini ve hem de kitabin yazari christiane f.'nin ove ove bitiremedigi eric fromm kitabi sevme sanati'ni 'sevdirme' kapasitesine sahiptir. 1981 yilinda uli edel tarafindan filme de cekilmistir.
    #3850567 (invisigoth, 21.08.2008 19:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wir kinder vom bahnhof zoo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wir kinder vom bahnhof zoo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wir kinder vom bahnhof zoo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wir kinder vom bahnhof zoo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» youtube un kapatilmasi olgusu » basroldeki karakterin oldugu filmler » carsi » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » cemsbg » duvar » unique » korsan cd saticisi » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » yuz maskesi » ptrs 41 » birinin agladigini gormek » seyh riza » raca » orospu ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuba06 » hazar lenkeran kulubu » nurhak k » ulkucu » pust ruh » kabrero » gabry ponte » sozluktekilerin zeka ortalamasi » kizilsonya » elhamdullilahi rabbul alemin » armonia somers » yabgu » cassio de souza soares lincoln » yoresel isinma » adidas