winuha 

kapat
  1. uharc isimli programın algoritmasını kullanan bir sıkıştırma programı. winrar ile winzip e göre çok daha başarılı sıkıştırma sağlar.(8 de 1 e kadar indirebilir)
    #306085 (tristan, 03.06.2006 00:33)
  2. 10 winzip gücünde sıkıştırma programı olurlar kendileri.
    #941013 (sp3ciali5t, 02.12.2006 21:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winuha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winuha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winuha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winuha. Copyright of the articles are belong to their authors.

» var misin yok musun » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » kan sporu » hep bana rabbena » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » metroda kitap okuyan artist » goksel yucel » iscilerin sosyalist partisi » dunyanin sekizinci harikasi » nagayka » webcam acan kizin cirkin cikmasi » tales for bad girls » hazar lenkeran kulubu » kardinalist yaklasim » kac kisiyiz biz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » aile iletisim merkezi » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » makinizm » iab » pust ruh » basarisizliga meydan okumak » usuyorum oyleyse hava soguk » atletini donunun icine koyan insan » umay » ya seve seve ya sike sike » kill for you » masturi » onceki gunun begenilen entryleri » jf ray london