winterthur 

kapat
  1. barcelona basketbol takımının ana sponsoru olan sigorta şirketi. (bkz: WINTERTHUR barcelona)
    #764256 (stockton to malone, 22.10.2006 19:22)
  2. isviçre de şirin bir kasaba-köydür. okadar canlı yeşildir ki etraf, biran kendinizi bir çizgi filmin içersindeymiş gibi hissedersiniz. isviçre liden çok yabancı vardır. bu yüzden yabancıları pek sevmezler. kalabalığı ve keşmekeşi sevmiyorsanız ideal bir yerdir. *
    bana göre oldukça sıkıcı bir yerdir ve en fazla bi hafta sonra sıkıntı basmaktadır.
    #4018342 (şubat, 28.09.2008 00:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winterthur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winterthur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winterthur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winterthur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» beni unutma » sitelerde ki hakkimda kisimlari » evet » nervos » sanabirciftsozumvar » eski koye yeni lanet » erkeklere deger vermek » oha artik yani » yazar oldunuz » turkiye is kurumu » ka ri bahir » pantolon kenarina anahtar asan sahis » bugun git yarin gel » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » bekaret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hastasi olunan seyler » trt radyo 3 » sirtaki » yabanci gelin » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » masturiler » arkadasim seytan » beddua » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » oss 2007 » kadinlar seks icin cildiriyor » egil kopek » we the living » kuresel kriz » fizikhakkinda com