wintersun 

kapat
  1. finlandiyalı melodic death metal grubu.
    #502019 (wolfshade, 05.08.2006 17:57)
  2. (bkz: kış güneşi)**
    #502054 (shyer, 05.08.2006 18:05)
  3. Albümdeki bütün şarkılarının güzel olmasıyla ilgi çeken grup. ikinci albümlerinin 2008 de çıkcağı ile ilgili dedikodular yayılmakta.
    #2002676 (Darksatan, 24.07.2007 20:54)
  4. ensiferum'dan ayrılan jari maenpaa'nın yediği bok.

iki kişilik kadro ile şimdilik tek albümleri var. time adlı ikinci albümlerinin çıkışı ise "çıtayı yükseğe taşıdım bu sene olmaz başım ağrıyor" diyen jari yüzünden sürünüyor.

hay çıtana da sana da, dön işte yuvana, iron gibi bi albüm daha patlatın. ben mi söyleyeceğim her şeyi? olmaz o iş, programlanmış elektronik cihazlar nire, saf gitar ve davul sesi nire? taymmış, hadi len!!
    #2953378 (Kackelacka, 05.02.2008 11:48)
  5. jari maenpaa elfinin ensiferum dan ayrıldıktan sonra anında kadroyu toplayarak kurduğu mükemmel ötesi melodic death metal grubu. bir tane albümleri olmasına rağmen albümdeki tüm şarkılar enfes olduğu için mükemmel bir grup yakıştırmasını hak ediyorlar bence. starchild, beyond the dark sun, beautiful death, sadness and hate gibi öküz şarkılar böyle yeni bir grup için oldukça hayvan.
    #3201910 (eternal moonlight of autumn, 28.03.2008 18:57)
  6. eski ensiferum vokali jari tarafından kurulmuştur,jari wintersun'ın kurucusudur. (bkz: beyond the dark sun, (bkz:beautiful death)).
    #3247042 (belgarionwulfgar, 08.04.2008 21:33 ~ 21:43)
  7. sadness and hate şarkıları ile kendimden geçmeme sebep olan grup.
    #3313993 (brokerX5 ya da mustang, 24.04.2008 20:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wintersun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wintersun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wintersun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wintersun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» roma » yenicag » gul sarabi » muhabbetin agzina sictin » yoruba » cemsbg » feminist » adidas » kutsal dirilis kilisesi » dr cureklibatur ve bay arkin » chp nin komur dagitmaya baslamasi » issiz adam » dunyanin en seksi kadini » trajedya ile komedya » okan bayulgen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kim smith » charmacha » tve » netsozluk » reflation » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » rs ne la » umay » bir erkekten beklenenler » mulayim » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » mahalle bakkalina acik mektup » glasyolojist » ulvi guveneroglu » anka mall