winston churchill 

/ 2
kapat
  1. insana "winston light" ı hatırlatıp, bi sigara daha yaktıran kişidir.
    #2062592 (batuhanyedek, 03.08.2007 14:25)
  2. türkleri ne kadar aşağıladıysa, zamanın türk politikacılarını bir o kadar da övmüş politikacıdır.
    #2062687 (for the greater good of maiden, 03.08.2007 14:40)
  3. rakip partiden bir milletvekili başbakanlığı sırasında churchill'e ''ibne'' diye bağırmış

churchill son derecede soğuk kanlılıkla cevap vermiş;

''ben ingiltere'yi k.çımla yönetmiyorum...''
    #2079897 (annabell lee, 06.08.2007 15:24 ~ 15:25)
  4. atatürk için, ''dunyaya her yuzyilda bir yalnizca bir tane dâhi gelir bu yuzyildaki dâhi turk milletine gelmistir.'' sözünü söylemiş kişilik.
    #2351881 (Kajmer, 21.09.2007 04:24)
  5. sanatçı kimliği ile de tanınan, 1953 yılında nobel edebiyat ödülünü kazanan şahsiyet.
    #2514466 (nesli, 24.10.2007 23:13)
  6. "uçurtmalar rüzgar gücüyle değil, o güce karşı koydukları için yükselirler." sözünün sahibi siyaset adamı.
    #2745741 (illumination, 25.12.2007 19:51)
  7. o; tarihe," milletinin en tehlikeli mücadelelerinin lideri olarak geçmiş, dehası, kırılmaz cesareti, büyük hitabet kudreti ile halkına en karanlık günlerinde ilham vermiş, ümit ve cesaret vermiş ve en sonunda onu zafere ulaştırmış büyük bir adam" olarak yazılmıştır.
    #3149234 (eftalia, 16.03.2008 18:14 ~ 19.03.2008 17:52)
  8. halkina seslendiginde :size gul bahcesi vaad etmiyorum diyebilecek kadar iyi bir hatip ama insanligi ne kadar o tartisilir..
    #3179051 (robert terk, 23.03.2008 02:14)
  9. hitler'e ciddi manada nefret duymuştur. ve de ağzından köpükler saçarak konuşmasıyla meşhurdur.

birgün bir yerde stalin'i öven bir konuşma yapar oranın temsilcilerinden biri de "sen stalin'i övüyorsun" diye çıkışması üzerine hemen atlar; "hitler cehenneme saldırsa buradan şeytanı da övecek bir iki şey bulurum."
    #3930039 (desiree, 07.09.2008 15:28)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winston churchill başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winston churchill ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winston churchill nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winston churchill. Copyright of the articles are belong to their authors.

» how do you talk to an angel » bir an icin kimsenin entry girmemesi » akilli bilgili kulturlu ulkucu » mahmut yildirim » sikilmis gotun davasi » gonulcelen » erotik hikayeler » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » esinin ayaklarini opmek » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » ohannesburgerler » avignon tiyatro festivali » bencil kederler » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » zweistein » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fethullah gulen » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » 3 hurel » reflation » nedeni anlasilmayan uc sey » kuru laf » erkekler marstan kadinlar venusten » olcay baykal in tesetture girmesi » no one there » yaran diyaloglar » eku » kutsal dirilis kilisesi » uyumayan insan » kederli ruh » ogretmen