winning eleven oynanirken maci anlatan ucuncu kisi 

kapat
  1. eğer oyunda birde yenik durumdaysan tamamen ayar olunan kişidir. kan çıkar.
    #2094859 (ingegnere, 08.08.2007 19:56)
  2. (bkz: winning eleven oynarken kendini spiker zannetmek)
    #2094865 (frosty, 08.08.2007 19:58)
  3. baktimda zirt pirt girilen winning entrylerinden birkacindan birisi.
    #2094876 (ANTEPLI, 08.08.2007 20:00)
  4. winning eleven gibi dehşet-ül vahşet bi oyunu yavşaklık uğruna .iç etmek
    #2094884 (omrum tribunde gecti, 08.08.2007 20:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winning eleven oynanirken maci anlatan ucuncu kisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winning eleven oynanirken maci anlatan ucuncu kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winning eleven oynanirken maci anlatan ucuncu kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winning eleven oynanirken maci anlatan ucuncu kisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sut ile sigara icmek » 29 kasim 2008 » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » musette » butona kopca demek » subat » internetten kopamamak » zuhur » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » wheatstone koprusu » garabet » atilla saral » toto » yalnizlik » bird on the wire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elit sovenizmi » fuck buddy tarafindan terk edilmek » pic ruh » biran » uludag sozluk tromso taraftarlari » armonia somers » mekandan ayri ayri ayrilmak » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » basarisizliga meydan okumak » attirmayi seviyorum » issiz adada issiz kalmak » kopekleme » alnac » kusurat » yalcin kucuk