winning eleven 12 

kapat
  1. piyasaya çıkmamış ancak elimde olan ps2 oyunu.Daha önceki wining serilerini oynamdığımdan bir karşılaştırma yapamıyorum ancak avantaj olayı nispeten kalkmış dıttt diye durduyor oyunu.
    #2625469 (BobbyGeneric, 24.11.2007 18:39)
  2. (bkz: winning eleven 2008)
    #2625474 (iktidarsiz tecavuzcu, 24.11.2007 18:41)
  3. -Ulan bi bastım havaya dikti şerefsiz.
    -Bırak ulan yenerken böyle olmaz.
    #2625478 (40iki, 24.11.2007 18:43)
  4. sözlükte başlığının açılmayışını ayıpladığım konami firmasının futbol oyunu. öncekilerine göre daha rahat ve daha gerçekçi olan bu oyunda en güçlü takım chelsea'dir bilginize.
    #3318229 (Halidov, 25.04.2008 20:00)
  5. zibilyon tane değişik versiyonu vardır. kimisi süper bile denebilecek kadar iyiyken kimisi rezaletin en rezilini yaşatır.
    #3318254 (yavuzum, 25.04.2008 20:04)
  6. ronaldinho'ya süpermen özellikleri yüklemiş oyundur. tamam anladık aman iyi çalış atıyoda hocam 3 adamada arka arkaya soldan atılıp sağdan geçilinmez ki.*
    #3960667 (alkolik imam, 14.09.2008 02:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winning eleven 12 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winning eleven 12 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winning eleven 12 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winning eleven 12. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bosvermis bunye » universitede fotokopi ceken eleman » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » ham on rye » ikea ya gitmek » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » cekcek » yaziyorum oyleyse varim » merlin » izbatur » futbola siyaseti karistirmak » klostrofobi » nokia 6210 » turkiye is bankasi » to love a woman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tombul ile tombis arasindaki farklar » musliman » vakit tamam » karman corman » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » winston » anneler ogullarini affetmez » eroin » statik smiley » akilli bilgili kulturlu ulkucu » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » tasaklarim » uludag sozluk tromso taraftarlari » burden » uyumak istememek