winnie the poohabis 

kapat
  1. içeriği temamen winnie the pooh renk sistemine göre , cıvıl cıvıl yapılmış temadır.
    winnie the pooh hastası habisciğime atfen yapılmış olup , eklemeden geçemeyeceğim yemin ederim!
    ''winnie topmuş!!!'' *

winnie hastalarına duyrulur...
    #1624764 (aby, 09.05.2007 15:30)
  2. winnie yi minnie yi bırak da, comic sans ms bunun yazı tipi ya.. bayıldım, hakkaten bayıldım. eline sağlık, ne diyim.. *

azcık kullanılınca gelen düzenleme: çok göz yoruyor sanki, etrafı sapsarı görmeye başladım, ama yetkililere duyrulur, comic sans ms li tema istyoruz. *
    #1625839 (black magic woman, 09.05.2007 21:06 ~ 21:42)
  3. harbi güzel bir tema valla gözüm gönlüm açıldı ve ardından dedim ki bizim haylazlar iş başında.. aferin, aferin gözlerim pek seçemiyordu diğer temalarda, başka renkleri felam olsun bu temanın mesela siyah beyaz şöyle sol üstte beşiktaş amblemi felam olsun, güzel olur yani.
    #1625855 (no promise, 09.05.2007 21:12)
  4. topa koyun patlasın yaklaşımı ile sözlüğe görüntü adına vurulmuş kettir, kittir mittir. böyle dışarı çıkıp yolda bulduğum ilk tikicanın kafasına çekiçle vurmak hissi geçti içimden ilk olarak bu görüntüyü seç diye deneme maksadıyla bastığımda o butona. aman yarabbi!!
    böyle, aby scar and the tema adlı buram buram maçoizm kokan temaya imza atan aby'nin kendi tabiriyle: " "bebelere balon teması"nı sözlük bünyesine kattığı için teşekkür eder dengesizliklerinin devamını dilerim. ulan bu ne be yarın okula gelme!
    #1626487 (scarface, 09.05.2007 23:57)
  5. eğer ki babanız size "hep aynı, sözlük sözlük sözlük." deyip nick ara$tırmalarına ya da i$te entrylerini karı$tırma merakına kapılmı$ gidiyorsa en iyi kamuflajdır. misal benimki an itibariyle ba$ka bi sitede takıldığımı sanıyor, winnie the pooh ile ilgili bir sitede sanırım, heheh.
    sağol aby,
    arı maya'lı ve pinokyolu versiyonunu da acilen bekliyoruz.
    #2055785 (sidikli, 02.08.2007 12:05)
  6. acıların teması, yalancı bir gülümseme... *
    #2587341 (aby, 13.11.2007 20:13)
  7. sözlüğün en sevimli, iç açıcı teması. ilk etapta gözleri çok yoruyor, işlevsel gelmiyor. bir kaç saat sonunda alışınca ise, başka temalar çok sönük gelmeye başlıyor, gözler alışıldık renkte fontlardan ibaret yazıları seçemiyor, böyle de ilginç bir yan etkisi var.
    #3496072 (ashtarte, 05.06.2008 06:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winnie the poohabis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winnie the poohabis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winnie the poohabis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winnie the poohabis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nahak » dark father » ustad » buyulu gercekcilik » fotospor » zeynep binti cahs » justin timberlake » liverpool besiktas maci hatira tisortu » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » lady angellyca » kadinlar seks icin cildiriyor » am paparasi » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » bugun e basacakken logoya basmak » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » takoz recep » marley shelton » mozart kv » the final countdown » bu memleket nereye gidiyor » icat cikarmayin » musette » cumhuriyet halk partisi » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » sikilmis gotun davasi » masturiler » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » gul sarabi » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » max payne