wings 

kapat
  1. bir jti ürünü ve yan kuruluşu olan winston tarafından üretilen, şu an için sadece box ve light box ürünlerine sahip sigara markası.
    #65474 (protdeaf, 13.02.2006 23:59)
  2. 1929 yılında ilk oscar ödülünü almış filmdir.
    #963409 (pulp fiction, 07.12.2006 16:10)
  3. akbank'ın yeni uçu$ kredi kartı. shop&miles gibim. ben uçmam, kredi kartı'da kullanmam fakat bir reklamı var, bir çekmi$ler, atmosfer ve mekanlar, ara geçi$leri, * fonda da radiohead.. aman.. izlemekten büyük bir haz aldım.tebrik ettim dü$üneni, uygulayanı.

http://www.marketingturki...m/Haberler/Detay/?no=7438

zamanla gelen edit radiohead' ten pek emin değilim. aslında hiç değilim. neyse aradım bulamadım. ikinci edit'e kadar, bulan dürtsün.

edit: video'su yüklenmiş youtube'a. bilgi kısmında $öyle yazıyor ;

Music by: Fabrice Smadja (French composer)
    Music and video are plagiarized (or inspired) from The Beatles' "free as a bird" song and videoclip.

http://www.youtube.com/watch?v=vGVATjcBdww +
    #1377371 (okuzcuk, 05.03.2007 17:47 ~ 12.07.2007 15:01)
  4. reklam müziği güzel olan reklam. şarkı kimin acaba?
    #1410328 (pink_floyd, 14.03.2007 14:04)
  5. gustavo santaolalla nın eseri. brokeback mountain in en damar şarkısı. dvd sinin de menü müziğidir aynı zamanda.

aynı zamanda paul mccartney in beatles dan sonraki grubudur.
    #1914712 (micro cuts, 12.07.2007 02:46)
  6. bir tim buckley şarkısı.sözleri ise şöyledir;

Although you've spoken many times before,
    A sight of birth he leaves you by a door.
    And now you know he doesn't understand.
    And all you need is the warmth of his hand.
    And if he'd smile your loving blood would dance,
    One silent kiss leaves you in a trance.
    And now you know you cannot live alone,
    But you will find your future is unknown.
    One day the questions rise.
    On wings of chance you fly.
    And on that day your laughs and tears will die,
    And fall as free as seabirds climb the skies.
    And you will love when love comes your way.
    And when it comes there's nothing more to say.
    And now you know he doesn't understand,
    And now you know you don't need his hand.
    One day the questions die,
    On wings of chance you fly.
    #1919089 (citizen erased, 12.07.2007 18:07)
  7. (bkz: kart başvurusu almayı beceremeyen banka)
    #3046922 (filmkolix, 23.02.2008 06:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wings başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wings ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wings nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wings. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fuck buddy tarafindan terk edilmek » fizikhakkinda com » askin baslamadan bitmesi » youtube un kapatilmasi olgusu » basulke » fraizer campbell » gozlerin doguyor gecelerime » cagri erhan » bir suru » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » olympiakos » reddedilemeyecek teklif » melina nin bustu » isim sehir » sessiz kalmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atilla saral » hircin ruh » bird on the wire » tosbaga » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » karman corman » anna vissi » dingil ruh » opucuk atmak » akp » yenebilme ihtimali » fok katliami » enel hakk