wings for marie 

kapat
  1. 2002 yilinda tamamiyle deneysel bir konsept i$iginda bir tool konserinde calinmi$ olan bir parcadir. konserin art worklerine yakindan bakildiginda grubun albumle ilgili projeleri 2002 yilinda zaten hazirlami$ oldugu gorulebilir. ancak o sirada a perfect circle ile ilgili projelere agirlik vermi$ olan maynard james keenanin hatrina biraz daha geciktirilmi$ ve uzerinde detayli cali$malar yapilmi$ bir parca olmu$tur.
    bu parcanin outrosu ile 10000 daysin outrosu neredeyse ayni gibidir ancak arada 2 saniyelik bir fark vardir. ayni anda bitmeyi$leri gariptir, daha da ayrintili incelemek gerekir.
    bu parca, ayni anda ayni kanalda viginti tres ile ba$latildigi sirada ayni anda farkli kanalda 10000 days ile beraber dinlendiginde acaip bir uyum yakalanabilir.

ayni zamanda maynard james keenanin annesi olan judith marie keenan icin bir agittir.
    #1485906 (faaip de oiad, 03.04.2007 03:24)
  2. 10000 days albumünde maynard james keenan ın annesi judith marie keenan için yazdıgı iki bölümden oluşan saheser.

(bkz: wings for marie part 1)
    (bkz: wings for marie part 2) *
    #2118259 (wings for marie part 2, 12.08.2007 15:23 ~ 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

wings for marie başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wings for marie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wings for marie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joga bonito » barbi mehmet » yaran resimler » nukleer serpinti olursa raki icin » galatasaray zulumpiyat stadi » fox tv » the picture of dorian gray » tansu ciller in anitkabir defterindeki yazisi » hic sorma nurettin bir ben bilirim bir de allah » aziz yildiyim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games