wings for marie part 1 

kapat
  1. nickiyle direkt dikkat çekmiş bir yazar. bu nickin nereden geldiğini anlamak zor değil; (bkz: wings for marie)
    tool hakkında yazdığı ve yazacağı yazılarla takipte olacağımızı belirtirim efenim. [(ayrıcana selam ettik, hoşgelmişsin)]
    #2118588 (faaip de oiad, 12.08.2007 16:20 ~ 18:03)
  2. ayrıca 4. nesil yazardır. hoşgelmiştir.
    #2119071 (kendime donmeye artik cok gec, 12.08.2007 17:51)
  3. (bkz: wings for marie part 2) *
    #2123727 (finally free, 13.08.2007 13:10)
  4. part 1 imdir. canımın içidir. koşarak sarılma isteğimdir. kahramanım,iyi insan, pamuk kalpli, görebileceğiniz en iyi insanlardan biri.o bambaşka biri.o ben,ben oyum.o my hero
    (bkz: kardeşim)
    (bkz: see you in another life brother)
    #2123819 (wings for marie part 2, 13.08.2007 13:22 ~ 13:33)
  5. sozlerinde yazayim da bari tam olsun;

You...
    You believed...
    You believed in movements none could see
    You believed in me

A passionate spirit
    Uncompromised
    Boundless and open
    A light in your eyes
    Then immobilized

Broken
    Fell at the hands of those movements that I wouldn't see
    Yet it was you who prayed for me
    So what have I done
    To be a son to an angel?
    What have I done
    To be worthy?

Daylight dims leaving cold fluorescents
    Difficult to see you in this light
    Please forgive this selfish question, but
    What am I to say to all these ghouls tonight?
    "She never told a lie,
    ... Well might have told a lie,
    But never lived one.
    Didn't have a life,
    Didn't have a life,
    But surely saved one."
    See? I'm alright
    Now it's time for us to let you go

son dakika akla gelen edit: bir tool sanat eseridir.
    #2670186 (fabala, 06.12.2007 21:22 ~ 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

wings for marie part 1 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wings for marie part 1 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wings for marie part 1 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pire icin yorgan yakmak » 2911 » seytan bugun gercekten cok eglenmis olmali » limanla kavgali isyankar kaptan » nargile » selcuk uniwersiteli genc libero » msn messenger virusu » zamansiz bebeklerin olumleri » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » madchen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci