wine house 

kapat
  1. türkçe anlamı sarap evi demektir.şarap imal edilen imalathanelere verilen genel isimdir.*
    #1126620 (gwaihiri, 08.01.2007 23:46)
  2. ankara oran semtinde bulunan, süper cikolatali sufle yapan güzel mekan.
    #3344229 (Muhallebi, 01.05.2008 18:37)
  3. (bkz: amy winehouse)
    #3344258 (stalker, 01.05.2008 18:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wine house başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wine house ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wine house nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wine house. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sivastopol sokagi » uludag sozluk te oylama rezaleti » cocukken yapilan salakliklar » hercai » tayyibim sagolsun » hasta ruh » uyurken sutyen takmayan kadin » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » yaziyorum oyleyse varim » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » witch is back » junior reklam yazari » online olanlari alt alta okumak » mucize ilac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan sporu » muhabbetin agzina sictin » sikilmis gotun davasi olmaz » chp nin komur dagitmaya baslamasi » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » antunes » dost sen mi geldin » chaotic good » sozluk yazarlarinin itiraflari » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » ses cikarma » rs ne la » futbol sadece futbol degildir » ben sizofren degiliz » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey