windowz ikspi 

kapat
  1. (bkz: windows xp)
    #14691 (elma, 15.01.2006 20:52)
  2. sert disk c yazarak adami ortadan ikiye ayiran turk mali ikspe.
    #618281 (trixx, 08.09.2006 23:03)
  3. kimileri ex-pi şeklinde okur. daha karizmatik. evet..*
    #3712580 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 24.07.2008 12:56)

© 2008 - uludağ sözlük

windowz ikspi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. windowz ikspi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windowz ikspi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balkona tanga asan apartman sakini » insanin buyudugunu anladigi an » hicbir oyunda iyi olmayan insan » uludag sozluk benim sevgilim » pablo escobar » golden era » yetenek sinavi » askim coraplarin da islandi mi » usutuk popolar » nasilsin sorusuna alternatif cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games