windows xp service pack 3 

kapat
  1. release candidate 2 (rc2) sürümü indirilmeye sunulmuş güncelleme pakedi. rtm sürümü ise 2008 in ilk yarısında...

bill gates notu: ingilizce bir xp de deneyin. ayrıca yedeklemeyi unutmayın !!!

http://www.microsoft.com/...2c68a7&DisplayLang=en
    #3050341 (notrinova, 24.02.2008 01:00)
  2. 29 nisan 08 de çıkması büyük ihtimal, service pack. yenilikler:

Güncel yamalar.
    Internet Explorer 7.0 ve Media Player 11.
    Kurulum sırasında artık CD-KEY girmek gerekmeyecek. Vista'dakine benzer bir aktivasyon süreci gelecek.
    Vista'dakine benzer bir şekilde Ağ Erişim Denetiminde değişiklikler olacak.

kaynak: pclabs
    #3280921 (notrinova, 17.04.2008 10:07 ~ 10:12)
  3. geleneksel microsoft politikasına uygun olarak son anda geri çekilen pack. ulan bir şeyi de zamanında çıkarın be.

http://www.pclabs.gen.tr/...0/ve-xp-sp3-geri-cekildi/
    #3341661 (paramparca, 01.05.2008 01:10)
  4. türkçe sürümü indirmeye hazırdır.. an itibarı ile indirdim ve kurdum problem yok.

http://download.windowsup...EF1C18F1315F4ED6FBCDF.exe
    #3353905 (never neverland, 04.05.2008 00:36)
  5. test ettim ve onayladım. bende de problem yaşanmadı. yalnız bazı kullanıcılar kurulumun yarıda kaldığından veya kurulumun

"Bu bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan çekirdek sistem dosyası (çekirdek) bir microsoft windows dosyası değil. Servis pack yüklenemez"

hatasından dolayı yüklenmeye dahi başlanmadığından şikayetçi. microsoft tan yapılan açıklamaya göre bu hata *, 3. parti bir programla Ntoskrnl.exe nin modifiye edilmesi ve boot.ini ye müdahale edilerek boot ekranının değiştirilmesi yüzünden meydana geliyor. çözüm için şu adreste ingilizce bir açıklama var:

http://support.microsoft.com/kb/327101
    #3362370 (notrinova, 06.05.2008 00:36 ~ 00:37)
  6. tuneup utilities kullananların ve boot ekranını değiştirenlerin, boot screen i default a getirip öyle yüklemesi gerekmektedir. sp3 yüklemesinden sonra tekrar boot screen i değiştirebilirsiniz.
    #3367037 (notrinova, 07.05.2008 11:10)
  7. windows xp sp2 nin çıkan yeni sürümüdür. ingilizce windows xp kullanıcıları için windows xp service pack 3 * çıkmıştır. türkçe kullanıcıların ise 5 mayıs ı beklemeleri gerekmektedir..
    #3412584 (emirgc, 18.05.2008 13:59)
  8. --alinti--
    Windows XP Service Pack 3 (SP3), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows XP güncelleştirmesidir ve güvenlik güncelleştirmeleri dahil olmak üzere Windows XP için daha önce yayımlanmış olan tüm güncelleştirmeleri içeren toplu bir güncelleştirmedir. Windows XP SP3, az sayıda yeni güncelleştirme içerir ve Windows XP deneyiminde önemli değişiklikler yapmaz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    --alinti--

http://support.microsoft.com/kb/936929
    #3559348 (kamil, 19.06.2008 20:36)
  9. windows xp'nin satışının durdurulması nedeniyle microsoft'tun son kıyaklarından biridir.
    yakında güncelleme hizmetini de durdururlar...
    ama bi' service pack daha iyi olurdu hani gitmeden önce. *
    #3634065 (cellchuck, 07.07.2008 21:41)
  10. 2014 e kadar xp ye güncelleştirme desteği süreceğinden, son olmayacak gibi duran sp.
    #3634082 (notrinova, 07.07.2008 21:44)
  11. gayet gereksiz servis paketi. sp2 ile çatır çatır çalışan makinanım bütün ayarlarını değiştirmiş ve beni bil geyts e manevi üvey baba yapmıştır. yüklediğim gibi geri söktüm hepsini, makinamada bi daha yükleme emi diye telkinde bulundum.
    #3635738 (dydyma, 08.07.2008 04:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows xp service pack 3 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows xp service pack 3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows xp service pack 3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows xp service pack 3. Copyright of the articles are belong to their authors.

» keske stadyumda da spiker konussa » ben tovbemi geri aldim » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » mintaka » sabanci » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » ismail olgay » robinson crusoe ve cuma » telepati » toni calvo » cumhuriyet halk partisi » yoruba » schmidt hakkinda » doktrin » bu memleket nereye gidiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » djeep » karl malone » sabribey » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » shownomercy com » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » cernobil » bekir coskun » yilanlarin ocu » nazan ile izzet in cocuklari » silik hayta » uzun esek oynayan kizlar » dizaynir » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » amee