windows vista starter 

kapat
  1. bill gates'in yedi sülalesine küfrettiren vista versiyonu.

öncelikle bunu isteyerek almazsınız; size WiNDOWS ViSTA diye bağıran bir markanın gözden kaçan -4 fontlu starter yazısından ibarettir.

ama şaka gibidir. sanki demo versiyonunda bir ürünü kullanırmış gibi; işletim sisteminin sağ aşağısında windows logosu yanında windows vista starter yazmaktadır. 3 programdan fazlası çalışmaz kanunu var diyorlar, ama şimdilik bende çalışıyor. yükseltmeye çalıştım, gene de sorun gözükmedi. (belki ayrı ayrı programlardır)

tek işe yaraması şöyle olabilir; kurulu geldikten sonra gider utorrent i indirirsiniz; sonra mininova tarzı bir siteye gidip windows xp diye aratırsınız; size crackli bir versiyonunu sunar sonra da yüklersiniz. cd'ye basarsınız, bilgisayarınızı restart edersiniz ve kurtulursunuz.
    #2979864 (nerval, 10.02.2008 00:49)
  2. vatan bilgisayar'dan yeni bilgisayarını aldığınızda sizden bir işletim sistemi alıp hemen orda kurma ya da işletim sistemi almadan para ile dışarıda kurdurma seçeneği sunarlar. siz de bir işletim sistemi kurmak nasıldır bilmiyorsanız dışarıda 40 ytl vereceğime burdan 35 dolara işletim sistemini alır, kurdurur hem de elimde orjinal işletim sistemim olur dersiniz. böylelikle kandırılmış olduğunuzu sağ alt köşede starter yazısını görünce anlarsınız.

ancak uzun zaman olmasına rağmen bir sorunla karşılaştırmaması sevindiricidir. 1 gb ram olduğu zaman kasmadan xp den bile hızlı hareket ettiğinizi anlarsınız.
    #3962679 (alonejuveline, 14.09.2008 18:02)
  3. bill amcanın herkes vista kullansın diye çıkardığı sürüm, biliyor mu bilmem ama bu ürünün bile 7 de bir fiyatına vista ultimate alınabiliyor.
    #3962733 (the longest journey, 14.09.2008 18:16)
  4. 42$+kdv ödeyerek sahip olunabilecek, hedef kitlesi alım gücü düşük bilgisayar kullanıcıları olan ve gelir düzeyi yüksek ülkelerde satışa sunulmayan Windows vista sürümünün adı.
    #3963003 (TekrenkTurkuaz, 14.09.2008 19:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows vista starter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows vista starter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows vista starter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows vista starter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bilkent sarisi » nukleer » kurt » orospu cocuklugu » izbatur » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » drop it like it s hot » ayse sule bilgic » masturiler » keske stadyumda da spiker konussa » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » fleissig » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » dark father » g4l4t4s4r4y » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pote min les pote » altinda kadin bagirttirmaca oynamak » bassehir » yeni moda » teknosa » orospu cocugu » cagan irmak » kac kisiyiz lan biz » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » oha artik yani » denize kaka yapmak » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » tsg 1899 hoffenheim » osurmayan kalmasin » ayni kelime uzerinden seri entry girmek