windows un ne yapmasini istersiniz 

kapat
  1. windows'un sorduğu saçma sorulardan birisi. * 2 gündür bilgisayarımda çıkan ama bana yol göstermeyen soru cümlesi. ulan madem çıkıyon müsade et de bişey yapim.

(bkz: allah belanı versin windows)
    #3539746 (maximus, 15.06.2008 02:38)
  2. sahanda yumurta kırmasını, etrafın tozunu almasını, bir de en son olarak bulaşıklara dalmasını isterim şeklinde cevaplanası sorudur.
    #3539752 (euthanasia, 15.06.2008 02:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows un ne yapmasini istersiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows un ne yapmasini istersiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows un ne yapmasini istersiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows un ne yapmasini istersiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» durduk yere pasta kesmek » cicciolina » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » rei » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » subat » orospu ruh » sisko ve sisman arasindaki farklar » erkekleri tavlama yontemleri » the notebook » modernlesen muslumanlar » kestane » arka sokaklar » fadik sevin atasoy » bandira » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » roze » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » tve » dost sen mi geldin » nuri bilge ceylan » hazir corba » victor hugo » amee » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » marty friedman » yenicag » hatalariyla sevmek » internetten kopamamak » tayyibim sagolsun » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi