windows speech recognition 

kapat
  1. Windows Vistada bulunan ses tanımlama özelliğidir, bu sayede mikrofonla konuştuğumuz bir metni program yazılı döküman haline getirir. anca bu özellik şu an sadece ingilizce, almanca, ispanyolca, fransıza, japonca ve çince vista sürümlerinde çalışmaktadır, halen elimizde bulunan türkçe vista işletim sistemlerinde de bulunur ancak çalışmak için gerekli güncllemeyi beklemektedir.***
    #2742317 (crypto, 24.12.2007 23:49 ~ 23:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows speech recognition başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows speech recognition ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows speech recognition nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows speech recognition. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fotokritik » baskanlik makami » adanaspor » dessembrae » bicim boyacisi » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » atilla saral » kendi kendine konusmak » yasamlarin benzerligi » trigger » beyin yikamak » kurdistan universitesi » madame » mao tun » sikilmis gotun davasi olmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nasil yapmali » prototip » naginata » galatasarayli olup caktiranlar » yapilmis en aptalca dalginlik » levis reklamlari » antunes » neyse ben gideyim artik » can kurtaran » no tusu » smothered mate » eksiltmek » schindler s list » catalogue » kirmizi kahve