windows mobile 

kapat
  1. akilli telefon(smartphone) ve cep bilgisayari(pda) için geliştirilmiş olan microsoft ürünü isletim sistemi. palm os'a rakiptir. microsoft'un tüm ürünleri gibi çok sistem kaynağı tüketir, kullanımı kolaydır, outlook, word, excel, powerpoint içerir, iyidir, hoştur.
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/default.mspx
    #851453 (kisinin degeri aradigi seydir, 13.11.2006 02:51 ~ 02:52)
  2. microsoft firması tarafından pda ve akıllı telefonlar gibi mobil cihazlar için tasarlanmış olan bir işletim sistemidir. windows ce çekirdeği üzerine temellendirilmiştir.
    #1694447 (hengame, 27.05.2007 22:56)
  3. 6.1 sürümü çıkmış yazılım. bu sürümle Getting Started Center paneli üzerinden ayar yapmak, home ekranını modifiye etmek kolaylaşıyor, ayrıca yerel Thread SMS desteği var.

http://www.microsoft.com/...wsmobile/6-1/default.mspx
    #3228659 (notrinova, 04.04.2008 13:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows mobile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows mobile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows mobile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows mobile. Copyright of the articles are belong to their authors.

» after laughter » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » yerli erotik dizi ismi onerileri » nabiz » what else could we ve said » kusurat » kurtlar vadisi yemekteyiz » agzi pis » ordekbasi » cekirdeksel » yavuz atar » sporcu sortunun gecirdigi evrim » latife hanim » ruh hastasi » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bencil kederler » goksel yucel » zippo » umit karan » ekspres » ordinary day » mandalinam » tostik » ergenekon orgutunun lideri » silik hayta » siirim geldi birakin beni » erciyes » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » changeling » dark father