windows live writer 

kapat
  1. bir windows live eklentisi.
    http://windowslivewriter.spaces.live.com/
    #2696951 (evildeth, 14.12.2007 18:37 ~ 23.12.2007 19:02)
  2. (bkz: eklemişler de ne işe yarıyor be birader)

bana da eklenmiş bir sürü şey var ama onu tanımlarken ne işe yaradığını her zaman söylerim...
    *
    #2696963 (eşşağan ala gazuğu, 14.12.2007 18:40)
  3. (bkz: bir bilgisayar eklentisi)
    (bkz: ironi yapmak)
    #2696994 (plus, 14.12.2007 18:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows live writer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows live writer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows live writer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows live writer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» diversification » semih senturk » erkek kokusu » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » ork » cem ozdemir » karman corman » besibirarada » baskanlik makami » richard dawkins » donersen » altkitap oyku odulu 2008 » toni schumacher » turk ailesinde salon kavrami » nasil yapmali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sagat » uyurken sutyen takmayan erkek » bim insani » a little piece of heaven » fantastik facebook gruplari » bir erkekten beklenenler » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » pablo escobar » wikipedia nin kapatilmasi » var misin yok musun » dream theater » yillik » marley shelton » kizlar tuvaletine iseyen erkek » personel servisinde uyuyan adam