windows live spaces in copcatanlik islevi 

kapat
  1. msn üzerinden oluşturulan kişisel bir web sayfası olan windows live space'in çöpçatanlık işlevidir. wls'de blog oluşturabilir, yazılarınızı aktarabilir; müzik dosyalarınızı, resimlerinizi paylaşabilirsiniz. bizim işimiz resimle arkadaş, he o kadar!

bu entryde benim msn listemde bulunan{evet, utanıyorum.} bir gerizekalının space'ini kendimize kobay olarak aldık. seçmem zor oldu, çünkü sayıları çok... {çok utandım lan, ama arkadaş işte naparsın...}

fotoğraf albümlerinin isimleri;

"gis3^^e qususuma ös3L ;)" tercüme: "gizem'e kuzuşuma özel"
    "bü$rajıı^^a qujucuguma ös3L ;)" tercüme: büşra'cıgıma kuzucuğuma özel"
    "3min3'ye ösel ;)" tercüme: "emine'ye özel"
    "A$qu^^ ibojuu^^a ösel ;)" tercüme: "aşkıma ibocuğuma özel"
    "Arsu^^a qusucugu^^a ösel ;)" tercüme: "arzum'a kuzucuğuma özel"
    ...{gidiyo bu, maşallah.} tercüme: "çüş lan yeter!"

aha bunlarda birkaç resmin altından yorumlar;

"gizem bnce çok güzel çıkmışsın. süper bişisin sn xD"
    "hala eskisi kadar gzlsin canım bnmmm."
    "oha bu hatun kim merve{merve space'in sahibi oluyor}? hiç tnıştırmıyosun ya!"
    ...{bu da gidiyo, abazan çok!} tercüme: "dinime küfreden müslüman olsa diye bir tepki geldi abazan kesimden. haklısınız, pardon abi!"

işbu entry dilin göndergesel...

abi hatunlar taş ama ha cidden!

ne diyorduk? heh, bu entryde dil göndergesel işlevinde kullanılmaya çalışılmıştır. hatun, kız, fıstık, yehu...

bi dk. devam ediyorum, ama yazarın akıl sağlığı düşünülerek tamamlanamamıştır. neyse, siz bağlarsınız artık!

ben şu hatuna iki yorum yazıyım...
    #4092376 (BiRumuzumBileYok, 15.10.2008 18:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows live spaces in copcatanlik islevi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows live spaces in copcatanlik islevi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows live spaces in copcatanlik islevi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows live spaces in copcatanlik islevi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ses cikarma » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » calisilmamasi gereken sinavlar » garanti bankasi » eurimages » oznur kalender » amina koyayim » denizbank » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » kiz hepsi senin mi » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » like a bird » bandira » alti sadirvan ustu minare » 6 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » musliman » mulayim » online olanlari alt alta okumak » cia kurtleri » ask degil » gonulcelen » hunger » deprem » yildizsozluk » hazar lenkeran kulubu » wikipedia nin kapatilmasi » ergenekon orgutunun lideri » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var