windows ile rte arasindaki benzerlikler 

kapat
  1. tekel olan windows ile tek başına iktidar olan recep tayyip erdogan arasında bulunabilecek bağlantılardır.

misal, windows un canı istemediği zaman ya da uzun süre çalışıp yorulduğu zaman bellek written olamadi, hadi kapatıyoruz dediği görülmüştür. buna karşılık recep tayyip erdoğan da altta kalmamak için kızdığı çiftçiye anani al git buradan diyebilmektedir.

misal, windows mavi ekran ile ilgili that is not a bug that is a feature gibi bir slogana sahiptir. buna mukabil recep tayyip erdoğan da hem laik hem musluman olunmaz, ters mıknatıslanma yapar gibi ultra yaratıcı bir beyanata sahiptir.

misal, windows sürekli güncellenip değiştim havası verir fakat her daim aynı yerde kilitlenip kalır ctrl alt del ister. buna istinaden recep tayyip erdoğan her konuşmasında ben değiştim der amma velakin aynı çiftçiye lan bana anayasayi ogretme der.

misal, windows a microsoft ürünlerini şıppadanak yükleyebilmekteyken bazı başka ürünleri yüklemek deveye hendek atlatmak gibi birşeydir. buna binaen recep tayyip erdoğan din ile ilgili her konuda fikir beyan etmekteyken teror ile ilgili şeyler söylemekten şiddetle kaçınmaktadır.

en önemli misal, windows bill gates in ürünü olup amerikan kökenlidir. buna atfen recep tayyip erdoğan necmettin erbakan öğrencisi olup amerikan yanlısıdır.

database olma yolunda misaller arttırılabilir.
    #1863503 (ee caylar kimden, 04.07.2007 17:32 ~ 17:41)
  2. ikisi de hatayı kendileri yapar sonra sistemi kurtardıklarını söylerler.

(bkz: sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı)
    #1863519 (pulp fiction, 04.07.2007 17:35 ~ 17:36)
  3. ikisi de gereksiz yer kaplar.
    #1863539 (akustik, 04.07.2007 17:41)
  4. ikisine de her gün defalarca küfür edilir.
    #1863545 (BerAent, 04.07.2007 17:42)
  5. ikisinin de alternatifi vardır, alternatifleri onlardan iyidir ama buna rağmen insanlar gidip onları seçer.
    #1863602 (mini mini bir nick konmustu, 04.07.2007 17:55)
  6. ikisi de çöküp gittiği zaman eleştirenlere girenin ne kadar buyuk olduğu anlaşılır !
    #1863624 (Alfie, 04.07.2007 18:01 ~ 18:02)
  7. (bkz: tümünü sil)
    #1863657 (mümkünsüz, 04.07.2007 18:11)
  8. windows 1 gb ram ister, rte 400 milletvekili ister. ikisi de illa birşeyler ister, ister de ister.. * *
    #1863822 (freedean, 04.07.2007 19:12)
  9. ikisinden de iyisi vardır.

(bkz: linux)
    (bkz: cem uzan)
    #1863854 (arude50, 04.07.2007 19:21)
  10. windows da rte de arka planda işler çevirir ve siz ikisinin de ne halt yediğini tam olarak kavrayamazsınız.
    #1863882 (thomas anderson, 04.07.2007 19:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows ile rte arasindaki benzerlikler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows ile rte arasindaki benzerlikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows ile rte arasindaki benzerlikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows ile rte arasindaki benzerlikler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » ordekbasi » umit sayin » ihsaniye » viorel moldovan » bir tikkynin namaz kilmasi » tunceli » trt radyo 3 » internetten kopamamak » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » semih senturk » usuyorum oyleyse hava soguk » hayal alemi » dayan koca adam » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tepetaklak » 4 » fucked » denizde karizmayi cizen hareketler » bado » tve » winniethecrusher » to love a woman » hanimaga » ilk gecesinde moderator olan yazar » ruh hastasi » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » arabadaki vites koluna oturan bayan » bkz baskili tisort » zippo