windows altinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. windows vista gorunumlu windows xp
  2. windows xp vs windows vista
  3. windows 3 1
  4. windows e
  5. windows d
  6. windows r
  7. windows m
  8. windows 98
  9. windows f
  10. windows nt

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows altinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows altinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows altinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows altinda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» trajedya ile komedya » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » hamam bocegi » cernobil » aqua quorum » sevisenturk » asiri markaj yapan adam » beni unutma » dresden bombardimani » durduk yere pasta kesmek » the notebook » baska atesler » senior reklam yazari » bassehir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic oy vermemis yazar » sabr i cemil » inheritance vice » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » umit karan » ohannesburgerler » alternatif vodafone reklam replikleri » the hurt locker » hazar lenkeran kulubu » sadece turkiye de gorulen olaylar » braille » rasim kaygusuz » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » o kiz bu kiz » nagayka