windows 3 x 

kapat
  1. 1994'de piyasaya sürülen Microsoft Windows işletim sistemi ailesidir.
    #1223859 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 28.01.2007 18:45)
  2. 3.0 ve 3.1 x 'ten oluşan sistem. * çok $ükür atlattık dediğimiz sistemler.
    #1223971 (okuzcuk, 28.01.2007 19:05)
  3. gerçekten de windows ismini hakeden sistem. cidden pencerelerden oluşurdu. başlat menüsü, çubuğu filan da neymiş. power a basar açardınız aleti, karşınıza ms dos çıkardı, win yazıp enter 'a basardınız nazlı yarim açılırdı. hey gidi günler. *
    #1810441 (kutupsal form, 23.06.2007 14:26)
  4. (bkz: windows 3ün 1i)
    #1810446 (trixx, 23.06.2007 14:26)
  5. şu an guncel windows ve ürünlerinden nefret etse dahi, win3x sürümlerini kullanmış kişiler tarafından sevilen ; nostaljik günlere dalmaya vesile olan programlardır.

Sadece paintte canın sıkılınca bişiler çizmek , windows oyunları oynamak için kulanırdık zamanında. bazen de bazı oyunlar dostan acılmayınca windowstan dener ve acardık. (bkz: genghis khan).tüm münasebetimiz bu şekildeydi pencerelerle o günlerde. ne günlerdi be...

ayrıca belki alakalıdır;
    (bkz: command com)
    (bkz: autoexec bat)
    (bkz: config sys)
    #1810510 (micomania, 23.06.2007 14:38 ~ 15:05)
  6. windows 95'ten önce piyasaya sürülmüş olan microsoft'un işletim sistemiydi. masaüstü kavramı bugün ki masaüstü kavramından biraz daha farklıydı.

(bkz: hey gidi günler)
    #2727857 (hezarfen hariciyeci celebi, 21.12.2007 23:58)
  7. bilgisayarların hesap makinesinin büyüğü oldukları dönemlerdeki işletim sistemleri.
    #2727864 (MrSercan, 21.12.2007 23:59)
  8. çalışmak için 640 KB belleğe ihtiyaç duyan, ms nin satışına geçen günlerde resmi olarak son verdiği işletim sistemi.
    #4189315 (notrinova, 05.11.2008 16:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

windows 3 x başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows 3 x ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows 3 x nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about windows 3 x. Copyright of the articles are belong to their authors.

» capablanca satranci » yerli erotik dizi ismi onerileri » issiz adama kizini vemeyen baba » erkekler marstan kadinlar venusten » dayan koca adam » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » panta rei » sozluk yazarlarinin itiraflari » marta lynch » bekaret » fizikhakkinda com » sol frame e mode istekleri » karinin evi terketmesi » dokunulan heykelin birden canlanmasi » marc jacobs » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tas ustu » kurtler uzerine tezler » en pasakli yazarlar » akp » cekirdeksel » papagan » kadinlar seks icin cildiriyor » taygun erdem » haggar » neyse ben gideyim artik » adanaspor » eskileri saklamayin » aile iletisim merkezi » ask essogluessegi » ya rock ye rap