windows 2003 server 

1. microsoft'un önce windows netserver 2003 olarak adlandırdığı, sonra her şeye .net eklemenin doğru olmayacağı düşünüp windows server 2003 olarak adlandırdığı bugüne kadar ürettiği en başarılı işletim sistemi.
    #463337 (hengame, 26.07.2006 16:53)
  2. yeniden kurup musteriye hali hazirda teslim edecekkene ethernet karti yuzunden restart edip tekrar acilmayan ms yazilimidir.oturup basina harcanan zamana ve bill gates amcama tesekkurlerimi kulaklarini cinlarak iletmisimdir.
    #464534 (trixx, 26.07.2006 22:50)
  3. microsoft windows ailesinin en son piyasaya sürdüğü server işletim sistemi.
    Enterprise Edition, web editon, sbs,... gibi sürümleri mevcuttur.
    üzerinde dns, dhcp, wins,... gibi hayati önemi olan servisler çalıştırır.

ayrıca microsoft'un çıkarttığı en hızlı işletim sistemidir.
    #464799 (armyy, 26.07.2006 23:51 ~ 24.11.2006 22:18)
  4. düzgün kurulmadığı takdirde size kafayı yemek için oldukça güzel nedenler çıkartabilen, üzerine ms sql server 2000 kurulduğunda dadından yenmez işletim sistemi... ayrıntılı bilgi için (bkz: 911)
    #464835 (PhyXiuS, 26.07.2006 23:59 ~ 27.07.2006 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

windows 2003 server başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. windows 2003 server ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu windows 2003 server nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maske » the doors cafe » gill » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » radyo limon » yalnizlik » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » dereizm » entheogenic » dovulesi dizi karakterleri » sanrisal bozukluk » berna ozturk » abdullatif sener » salo o le 120 giornate di sodoma » children of a lesser god » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir tikky nin intihar mektubu » dogru yanlis » dam ustunde gotunu acan eski sevgili » osasuna » histeri » sizofreniform bozukluk » yardimci kadin oyuncu » ataturk u abartmak » telefonda nasilsiniz diye sormak » enkontinans » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » eric cartman » windows vista » protect the skin you are in » sinemasal sorunlar