window shopping 

kapat
  1. Uçuk fiyata sahip ve vitrinlerde teşhir edilen kişi tarafınan beğenilen arzu nesnesine ağızdan salyalar eşliğinde yalanarak bakabilmek ancak o nesneye sahip olamamak durumudur.
    #3180762 (nekrofili, 23.03.2008 16:53)
  2. (bkz: window shopper)
    #3180766 (abisesque, 23.03.2008 16:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

window shopping başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. window shopping ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu window shopping nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about window shopping. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir baslik daha acarsan vururum » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » yaran msn iletileri » oglum benim » yaran videolar » youtube un kapatilmasi olgusu » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » sacini sariya boyatmis turk kizi » yaran entryler » ozledim » seovi » schmidt hakkinda » on ikinci cumhurbaskani » libido » zweistein » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bkz baskili tisort » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » supernatural » mekandan ayri ayri ayrilmak » issiz adama kizini vemeyen baba » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » fraizer campbell » tosbaga » zenci » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » desifre olmaktan korkmayan yazar » kendi kendine konusmak » migfer » spiritus sancti » bagirsaklarini desmek