winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi 

kapat
  1. takınlı oldugunu düşündüğüm tuş
    #26735 (freeplayer, 19.01.2006 16:00)
  2. kesinlikle ayrımcıdır,başkalarının isteklerini dikkate almayan bencil tuştur
    #26743 (freeplayer, 19.01.2006 16:02)
  3. (bkz: random)
    #26762 (eru, 19.01.2006 16:10)
  4. uludağ sözlük'ün rastgele butonu ile aynı mantaliteye sahip özellik.

(bkz: rastgele butonuna basıp havaya ağ atmak)**
    #1366241 (scarface, 02.03.2007 18:47)
  5. eger repeat ozelligi kapatılırsa bu duruma rastlanmaz.
    #1366259 (a plomb, 02.03.2007 18:54)
  6. listedeki sarkilarin az olmasindan; veya winamp'in tercihlerinde playlist bolumunde bulunan shuffle morph rate ayarindan kaynaklanan durumdur.
    #2126260 (revolter00, 13.08.2007 19:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » bir zaman bir posta bir fanatik » rei » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » gulse birsel » 7 kisilik sozluk » klostrofobi » erciyes » vakit tamam » narsizm » hyundai getz » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » ajax cape town » bir faktor olarak sans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hakaret iceren isimler » ben bu yaziyi sana yazdim » pilotmont » materyalist bunyelere atilan tokat » ersun yanal » 85 li misin lan » sevisenturk » pipi lakaplari » football manager 2009 » tarihteki unutulmaz ayarlar » hunger » selpak saticiligi » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » memeler bas kaldirmis » dr cureklibatur ve bay arkin