win river win 

kapat
  1. yıldırım gelgin'in sahibi olduğu kumcu safkan....
    ORJiN:virginia rapids(USA)-thirty zip(USA)
    dubai'de 1800m.kum pistteki rekorun sahibidir,derecesi 1.49.99idi..yarın dubai'de start alacak
    #94885 (grand ekinoks, 01.03.2006 21:24)
  2. yeni nesil çaylak yazarlardan,biricik kardeşim.bebekliğinden beri elimde büyümüş canım,birtanem.ayrıca en az benim kadar sağlam at yarışı uzmanı.
    #479305 (grand ekinoks, 31.07.2006 02:45)
  3. dubai racing carnaval'ın son gününde 1600m. kum pistte yapılan sheikh makdoum stakes'te sonlardaki müthiş sprintiyle halis karataş'ın jokeyliğinde 2.olan safkan.koşuyu utopia kazanmıştı.
    #479316 (grand ekinoks, 31.07.2006 02:48)
  4. kum pist performansı üst düzeyde olan ve cok sevdıgım bır kumcu safkan...uzun bır aradan sonra nefes acan safkan perfonmansıyla benı hayal kırıklıgına ugrattı.
    #480726 (win river win, 31.07.2006 15:56 ~ 02.08.2006 12:54)
  5. geçtiğimiz hafta sonu ankara kumunda koşulan açık koşuyu jokeyi halis karatas ile ve 1,05 ganyanla kazanan kumun şampiyon safkanı.
    #856301 (grand ekinoks, 14.11.2006 02:53)
  6. geçtiğimiz pazar koşulan yarışta sürpriz bir şekilde tabela dışında kalan safkan.
    #1032840 (grand ekinoks, 21.12.2006 17:40)

© 2008 - uludağ sözlük

win river win başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. win river win ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu win river win nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » cocuklar vurdurmasin » suudi arabistan » 60 genclik » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » belediye otobusunde aglamak » revenge » kenofobi » ibrahim kutluay » hulya avsar in tayyip aski » fortis » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » her issize 350 ytl maas » kuzey kibris turk cumhuriyeti » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali riza yildiz » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » polo tisortle namaz kilmak » bilecik » somnium obmutum » bilgi sozluk » phoenix » bingol » beduk » zeytinburnucocugu » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » iphone3g » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari