wim wenders 

kapat
  1. müthiş kült filmler çıkaran,kırmızının estetiğini çok seven etkileyici alman yönetmen.million dolar hotel,paris texas,wings of desire,faraway so close,buena vista social club en etkileyici filmleridir.yaşayan efsanedir.
    #516564 (skydancer, 09.08.2006 11:33)
  2. http://www.wim-wenders.com/
    #738960 (vernon sullivan, 15.10.2006 02:56)
  3. "bolluk ülkesi" ile müreffeh abd toplumunun kanayan sorunlarına ironik göndermeler yapmış yönetmen.
    #1780117 (diyonsos, 17.06.2007 13:11)
  4. avrupa film akademisi'nin başkanı olan, 1945 doğumlu yönetmen.
    70'li ve 80'li yıllardaki filmleri genellikle road-movie* stilinde
    sakin yapıtlardır. en sevdiği tema, modern toplumda yabancılaşma
    ve insanın kendi benliğini bulmasıdır.
    #2341765 (meister writer, 19.09.2007 15:21 ~ 15:38)
  5. yeni alman sineması akımının temsilcilerinden olan wenders neredeyse bütün filmlerinde almanya'nın amerikanlaşması teması üzerinde durur. akımın varoluşçu kanadında yer alan wenders'in depresif yol filmi paris, texas mutlaka izlenmelidir. gözler dolar, samimi duygusallık bu olsa gerek denilir. ahh travis ahh nidaları arasında bize bu kadar güzel anlar yaşattığı için wenders' e tekrar tekrar teşekkür edilir.
    #2341851 (adisgracetocriminalseverywhere, 19.09.2007 15:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wim wenders başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wim wenders ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wim wenders nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wim wenders. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet kanneci » climax » cikolatali pasta » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » hayat sen ne cabuk harcadin beni » fewzi1907 » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » sozlukte populer olma kaygisi » kabana » diogo luis santo » 29 kasim 2008 » the notebook » muglakpanda » ozgur soylu » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » max payne » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » kisisel sanrilar » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » bursa nin islamci marketleri » tarnally » seks » sphere » dunyanin en guzel kadini » karim benzema » oglum benim » webcam acan kizin cirkin cikmasi » fraizer campbell » milgram deneyi