willis reed 

kapat
  1. hall of famede ismi yer alan new york knicksin efsanevi kaptanı. 1970 yılında finalde wilt chamberlainli, elgin baylorlu lakers'ı devirmiştir. son maçta, takımını cesaretlendirmek için sakat sakat maça başlamıştır. sadece 4 sayı atmıştır -ki zaten ilk periyot dışında oynamamış- ama bu bile takımını cesaretlendirmeye yetmiştir.
    #3416917 (jordan pippen rodman, 19.05.2008 12:18)

© 2008 - uludağ sözlük

willis reed başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. willis reed ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu willis reed nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyanin en tirt kahramani fehmi » tayyip erdogan a baba demek » zamani yakalamaya calismak » ariel » amber and ashes » ben de gay im » ota boka oten oto alarmi » thesis » zemin kattan atlayarak intihar etmek » elektrik gelince soylenen sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci