willie 

kapat
  1. futbolda ilk dünya kupasının maskotunun adı.
    #1487561 (barutyiyici, 03.04.2007 18:32 ~ 18:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

willie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. willie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu willie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about willie. Copyright of the articles are belong to their authors.

» prototip » sarap icerken amin diyen insan » moderasyonun espri anlayisi » bir gunluk olarak sozluk » bir arkadasim ekolu » kalem » milgram deneyi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sadakat » kac kisiyiz biz » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » entry ve nick uyumu » z tv » ilter turkmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » birsam » call me » bicim boyacisi » killi erkekleri sevmeyen kizlar » bir dokun bin oh isit » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » siirim geldi birakin beni » universitede fotokopi ceken eleman » fare imleci » taso » son ada » nisaiyeci » erkekler marstan kadinlar venusten » latife hanim