willie nelson 

kapat
  1. country müzik icra eden abd'li güzel amca.
    (bkz: she is gone)
    (bkz: you were always on my mind)
    #1299185 (diyonsos, 13.02.2007 16:50)
  2. are you sure diye bir parçası vardırki lost ta bile çalmaktadır. uzaklara alıp götürendir, seksidir.
    #1404893 (jelibonur, 12.03.2007 23:42)
  3. leonard cohen'in bird on the wire parçasını öyle güzel yorumlamıştır ki tek kelimeyle harikadır. saatlerce dinlenebilir , zaman geçer parça hala çalar , zaman geçer parça hala çalar...
    #1405755 (nefti filhakika, 13.03.2007 09:09 ~ 09:29)
  4. 2-3 bira eşliğinde dinlenebilecek güzel country müzik yapan bir amcamızdır.
    #3438494 (ici su dolu ucan balon, 24.05.2008 01:18)
  5. Teksas doğumlu country babası.
    #4182396 (Dionysos, 03.11.2008 23:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

willie nelson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. willie nelson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu willie nelson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about willie nelson. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mahmut yildirim » erdal ozyagcilar » enerjik » adaptasyon » ali bati » ahmet kanneci » legendary » tumay » obesobofi » naro » mankurt » dingil ruh » wbc » aq » sefai » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i belong to che » aydin » vatan » kadinligin 21 hikayesi » vakit tamam » nasil zor simdi » bu memleket nereye gidiyor » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » kasap havasi » elhamdullilahi rabbul alemin » pippa bacca » ozledim » laughing out loud » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi