william wyler 

kapat
  1. on bir oscar'lı ben hur
    filminin yönetmeni. ama benim için bu adamı unutulmaz yapan kesinlikle roman holiday filmidir.
    #184947 (audrey, 20.04.2006 17:58)
  2. ''ben hur'daki yarış sahnesini göstermesem ve onun yerine iki adamın bir pencere önünde dakikalarca sohbet etmesini çeksem, belki eleştirmenlerin daha hoşuna giderdi.''

''Her hikaye, ayrı bir üslup, değişik bir stil gerektirir bence.
    ben hur'u anlattığınız gibi, funny girl'i anlatamazsınız.
    insan ille de kişisel bir üsluba sahip olacağım derse, hep aynı tür hikayeleri anlatması gerekir, hitchcock gibi. Bu benim tarzım değil. Ben değişik hikayeleri, türlerine göre değişik biçimlerde anlatmayı severim.''
    #1997475 (ELeCTrO, 24.07.2007 02:32)
  3. 1902 doğumlu Amerikalı film yönetmeni.
    #3486337 (arabam var, 03.06.2008 04:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

william wyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. william wyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu william wyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about william wyler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esfele safilin » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » elhamdullilahi rabbul alemin » ergenekonyalovankara » yalcin kucuk » mis kokulu osuruk » punto » webcam acan kizin cirkin cikmasi » cemaat evi » wheatstone koprusu » sefai » call me » seks » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » kelimelerin efendisiyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir zaman bir posta bir fanatik » oglum benim » anna vissi » mondstern » tepetaklak » hatalariyla sevmek » fikirtepe » hocalarin gaflari » garabet ten inciler » pust ruh » schmidt hakkinda » devletime katil dedirtmem » satisfaction » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » erkeklere deger vermek