william shatner 

kapat
  1. star trek dizisinde kaptan kirk karakteriyle bütünleşmiş oyuncu. öyle ki, yüzü halloween serisinin katili michael myers'ın maskesine ilham vermiştir (ilham da değil, düpedüz bir dükkandan alınmış kaptan kirk maskesidir).
    judgment at nuremberg gibi filmlerde de oynama şansı bulmuş oyuncuyu en son tv dizilerinde ve emmy törenlerinde gördük.
    http://www.imdb.com/name/nm0000638
    #2933541 (ELeCTrO, 01.02.2008 20:34)
  2. yanilmiyorsam fight club' da narrator'ın hangi unluyu dovmek istedigi soruldugunda verdigi cevap.
    #3539988 (rendekar, 15.06.2008 09:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

william shatner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. william shatner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu william shatner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about william shatner. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sol frame e mode istekleri » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » kal vas flam » aslinda bir konu var » yamaha midnight star » oy vermeye eli yanasmayan yazar » alew hala tanisamadik » altkitap oyku odulu 2008 » djeep » sozlukte populer olma kaygisi » kara kuvvetleri komutanligi » esat korkmaz » universite yillarini ozlemek » 3 hurel » arka sokaklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cencen » ergenekonyalovankara » yaran ayarlar » yenicag » 85 li misin lan » 29 kasim 2008 » zweistein » ulkucu » good dua » teizm » satisfaction » sanat yonetmeni » braille » usuyorum oyleyse hava soguk » tarnally