william orbit 

kapat
  1. ünlü sanatçılara yaptığı albümlerle adını duyurmuş olan amerikalı prodüktör.
    #669819 (peyderpey, 27.09.2006 01:01)
  2. guzel bir album yapmak istiyorsaniz, albumunuzde bu adamin emegi gecmesi lazim. blur'un 13 madonna'nin ray of light (ki bence bu album bir klasiktir) albumlerindeki kaliteyi gordukten sonra bu adamin degdigi seyi muhtesemlestirdigini dusunuyorum. kendisi ingilizdir.
    #1117180 (cemcuk, 07.01.2007 00:40)
  3. productor olmasının yanı sıra çok sağlam bir elektro chill out dj'idir. yaptığı remix' lerin yeme de yanında yattır.
    (bkz: adagio for strings)
    #3924507 (ellen, 06.09.2008 13:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

william orbit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. william orbit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu william orbit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about william orbit. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kapin her calindikca » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ask » bicir bicir » yapilmis en aptalca dalginlik » donersen » baslik ve nick uyumu » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » yeter olsun dinci yayincilar » ucasi gelen yazar » henry kissinger » lady angellyca » geldiler » crab dance » zehir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » kardinalist yaklasim » ikimiz bir fidaniz » fuck buddy tarafindan terk edilmek » ask i virane » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » rs ne la » issizlik » esantiyon » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » zor gunlerden geciyoruz » uludag sozluk moderasyonu » ya rock ye rap » sarhos diyaloglari » cassio de souza soares lincoln