william avery 

kapat
  1. galatasaray cafe crown'a alba berlin'den transfer edilen birleşik amerikalı oyun kurucu.

http://www.ntvspor.net/pages/13209.asp
    #2031749 (faati, 29.07.2007 13:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

william avery başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. william avery ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu william avery nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about william avery. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kartalspor » hunger » sikayetvar com » cimcime » ayrilik kolay mi » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » eksiltmek » kingdom dates » sansim olsa kiz dogardim » dost sen mi geldin » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » ulkucu » suleyman okudan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydin » eski koye yeni lanet » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » hans zimmer james newton howard » mikrofon sungeri » yabanci gelin » tukenecegiz » gele atmak » testosteron » recep tayyip erdogan » uzun esek oynayan kizlar » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » duende » 8888888888888888888 » idmanli