willam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. robert willam pickton

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

willam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. willam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu willam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about willam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dingil ruh » sefer tasi harekati » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » usuyorum oyleyse hava soguk » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » grand gumus otel » turk modernlesmesi » gokhan gonul dostlari » dilek tutarken heyecanlanmak » uludag sozluk te oylama rezaleti » olur olmaz yere » 3797 » kriz enlemesine gecti » like a bird » yarock hasan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tosbaga » dost sen mi geldin » iscilerin sosyalist partisi » ayrimcilik » aclik kader olamaz » oglum benim » gun donumu » karafaki » belkis akkale » oscari kaldirmak » pic ruh » mis kokulu osuruk » jose del solar » gkb marsi » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi