will james 

kapat
  1. 1909'da, ABD'nin illinois kentinde halkın katılımıyla adeta bir panayır havasıyla linç edilerek öldürülen kişi.

kaynak: http://en.wikipedia.org/w...ynching-of-will-james.jpg
    #2555148 (aura, 04.11.2007 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

will james başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. will james ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu will james nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolcudur abbas baglasan durmaz » complicated » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » unlulerin kisisel iletileri » azimle sican mermeri deler » iphone » yusuf hayaloglu » iyiler siyah giyer » osuruklu sirin » tanrinin hayalgucu » ay » bir varmis bir yokmus » cebe akan tukenmez kalem » hapishane » agladigim gunler oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » yaran entryler » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » mr and mrs brown » rapper ninja » vay amina koyim » yazarlarin korkak olmasi » galatasarayli » one way ticket » dinazorus » ac dersen acarim christina aguilera » hayati sek icmek » disci » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar