will graham 

kapat
  1. thomas harris' in red dragon adlı eserinde, içine düştüğü depresyona rağmen, diş perisi adlı seri katili yakalamayı başaran ve edward norton' un iç açıcı performansıyla hayat bulan fbi ajanı.
    #1815091 (abberline, 24.06.2007 15:00)
  2. filmdeki hali neredeyse sıradan olan, ama kitapta thomas harris in sinir bozucu psikolojik tahlilleri beynine döşediği katil ruhundan anlayan fbı ajanı karakteri. kuzularin sessizligi nin gölgesinde kalan bir kitabın karakteri olan will graham belki de suç romanlarının en kendine özgü ve derinliği sınırsız karakteridir.
    #1815106 (zargana, 24.06.2007 15:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

will graham başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. will graham ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu will graham nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about will graham. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlugu ruhlarin basmasi » kuru laf » sarhos diyaloglari » engin baytar » turk askeri teroriste teslim olmaz » karl malone » yemekteyiz » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » kapuska » uzun esek oynayan kizlar » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » oss 2010 » catalogue » turkiye nin en zeki kadini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bebeklesmek » oktar babuna » yapilmis en buyuk aptallik » kalem » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » yildizsozluk » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » kusur » testosteron » kars » lord henry wotton » hamidiye alaylari » amsukatif » bir faktor olarak sans » turkiye nin en komik kadini