wildgans 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anton wildgans

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wildgans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wildgans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wildgans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wildgans. Copyright of the articles are belong to their authors.

» doktrin » state of play » kim arti oyladi lan beni » junior reklam yazari » edward norton » modernlesen muslumanlar » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » fewzi1907 » uludag sozluk te oylama rezaleti » carsi » moderasyonun espri anlayisi » the great debaters » damak tadima uygun degildi » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koken bilimi » patik » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » futbola siyaseti karistirmak » basibozuk » perde tutturgaci » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » abhaz » mao tun » gonulcelen » arti oy vermenin huzuru » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » ulan okuz anadolulu » tve » facebook a bikinili resim koymak