wilde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kim wilde
  2. gina wilde
  3. das wilde leben
  4. filip de wilde
  5. olivia wilde
  6. oscar wilde
  7. oscar wilde in vasiyeti
  8. patricia white wilde
  9. oscar fingal o f lahertie wills wilde
  10. oscar fingal oflahertie wills wilde

© 2008 - uludağ sözlük

wilde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wilde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wilde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dovulesi dizi karakterleri » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » ayabakan » sahe bedo » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » hand in glove » hiperfaji » 2008 japonya gp » taipan » jean claude van damme » hasretinden haci sakirleri deldim » gammaz olmak icin gerekenler » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » hellboy 2 the golden army » ugur dundar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » are you there » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » crazy » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » histeri » henna » fasizm » uzun kot etek giyen turbanli » zombie attack » nevroz » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » wyler » green cafe » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili