wild web woods 

kapat
  1. meb destekli birleşmiş milletler yapımı çocuk oyunu. oyun; bilinçli internet kullanıcıları yetiştirmeyi, internetin zararlı yayınları hakkında çocukları bilgilendirmeyi hedefliyor. içinde türkçenin de bulunduğu 13 dili destekliyen oyun çocukların interneti öğrenmesinde alternatif bir adım gibi.

http://www.wildwebwoods.org
    #3673759 (bizkitch, 16.07.2008 20:25 ~ 20:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wild web woods başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wild web woods ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wild web woods nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wild web woods. Copyright of the articles are belong to their authors.

» insan dusunen bir hayvandir » gkb marsi » ismail olgay » heart » mim kemal oke » dunyanin sekizinci harikasi » pilotmont » burn after reading » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » kose yazarligi yapmak » personel servisinde uyuyan adam » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » witch is back » pantolon kenarina anahtar asan sahis » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray in ezeli rakibi » carsi » melih selcuk » jf ray london » grup seks partisinde acikta kalan mal » merve yi tavla » delikanli engin » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » teno » capablanca satranci » kac kisiyiz biz » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » fotokritik » hastasi olunan seyler » supernatural