wild things 

kapat
  1. denise richards, bill murray, kevin bacon ve matt dillon ın boy gösterdiği entrikalarla dolu bir film. izleyici şaşırtmak için herşeyin mübah olduğu bir sinema anlayışı hakim.
    #287417 (impayatoy, 29.05.2006 00:24)
  2. bir çok kişi için saçma sapan bir film olsada benim hoşuma giden ve son derece etkileyici sonu olan film , sadece sonu degil ortalardaki sahneleride son derece hoştur.
    #1316617 (sossamon, 17.02.2007 20:07)
  3. bu kadar mı olur kardeşim yeter artık şeklinde tepki vermeme yol açan, biraz daha kassalar, kurcalasalar bir ton yeni şaşırtacak hikaye çıkarabilecekleri,kimin eli kimin cebinde bir film. nedense çok çok beğenmiştim. *
    #2747352 (m ilginc olsun istedim, 26.12.2007 00:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wild things başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wild things ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wild things nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wild things. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendi alaninda en iyi olan web siteleri » olympiakos » sivastopol sokagi » 0532 » gelgelelim » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » dunyanin vajinasi » ucuz » kurt cobain ve genc siviller » legendary » michael olowokandi » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » dua etmek » nagra » yaran okuyucu yorumlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oy vermeye eli yanasmayan yazar » kingdom dates » bir gunluk olarak sozluk » teno » inam » huri sapan » ahmet hakan coskun » kendini bir bok sanan yazar » citen » marta lynch » bir zaman bir posta bir fanatik » birinci hudaverdi » selcuk sahin » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » elit sovenizmi