wild seven 

kapat
  1. başrolde richard roundtree, robert loggia, james m. hausler, robert forster gibi isimlerle karşılaştığımız 2006 yılı yapımı film. imdb'de 8.9 gibi bir puan almış olmasını da belirtmek lazım..

edit: imdb puanı 4.9 imiş.

*

http://www.imdb.com/title/tt0464320/
    #2247738 (hosaf, 02.09.2007 14:19 ~ 30.12.2007 19:13)
  2. film çok iyi başlıyor. hemen sarıyor insanı. işte bunda birşey var diyor. zekice, sıradışı bir çekilmiş bir film galiba diyor. ama maalesef filmin sonunda başlangıçta umduklarınızı elde edemiyorsunuz. gerçekten üzücü. çok daha iyi bir film olabilirdi. heba olmuş. kötü demiyorum ama, çok daha fazlasını umuyordum.
    #2766033 (parazit, 30.12.2007 05:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wild seven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wild seven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wild seven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wild seven. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » hazir cevap » evet » kriz vurunca issiz kalmak » nu cizerken erekte olmak » cagan irmak » kettle » filoz » uyurken sutyen takmayan erkek » hunger » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » devletime katil dedirtmem » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » hurriyet » derin ruh » max payne » witch is back » tahayyul » o ne ola ki » ham on rye » ptrs 41 » the edge of love » ataturk yasasaydi yargilanirdi » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » fanatik futbol taraftari olmak » mahalle maci » kutup ayisi