wikipedia 

/ 3
kapat
  1. dopiyesli sözlük.
    #3280788 (spectr, 17.04.2008 09:18 ~ 09:19)
  2. Her yazdığımın admini tarafından silinen sinir site.
    #3445339 (nickebak, 25.05.2008 14:32)
  3. galatasaray'ın 2008-2009 kadrosunda buffon, rio ferdinand , crespo, valeri, gattuso gibi dünya yıldızlarının olacağını öngören sözlük. hee bak mehmet yıldız da varmış. nasıl güvenilir bir kaynak olduğu açıkça bellidir.
    #3520430 (koobee24, 10.06.2008 18:00)
  4. bir ingilizce öğretmeni ödev verdiğinde ilk girilen sitedir..
    #3520716 (mucoid, 10.06.2008 19:04)
  5. oyun tanıtımının bile yapıldığı, yazım ve bilimsel hatalar ile dolu ilginçte bir kaynak.
    #3536847 (ignorabimus, 14.06.2008 13:11 ~ 13:12)
  6. bir çok sayfasında hacked by bela yazan yegane bilgi deposudur. öğrencilerin birincil kaynağıdır.
    #3536855 (Leadman, 14.06.2008 13:13)
  7. bizi o kalin ansiklopedilerin sayfalari arasinda kaybolmaktan kurtarmis olan internet ansiklopedisidir.
    #3606338 (muroyimte illeb imakez, 01.07.2008 19:07)
  8. türk kullanıcıların nasıl kullanılacağını öğrendikleri ansiklopedi. sözünü ettiğim türk kullanıcıları ve onların site amacı hakkındaki yanılgıları uzunca bir süre gülmeme sebep olsa da karnıma ağrı girdiğinde düşünmeye başladım, cehaletlerinin farkına varıp ağladım. bu kadar duygusalım işte kahretsin.

sıradan bir isim giriyorum, biyografisi geliyor önüme. biyografi şu şekilde;

'ailesiyle Kaliforniya'ya taşındı ve burada Linkin Park grubuyla söylemeye başladı. Bir kaç kayıt anlaşma teklifi reddedildi fakat şu an grup en ünlülerden biri durumundadır. Sonra Oguzhan Gol. Tanıştı ve oguzhan artık ünlü oldu oguzhan süheydayı seviyodu ama süheyda onu sevmiyodu ve oguzhan süheydaya bunu ispatlıcakmış... Sonra Oguzhan Gol. Tanıştı ve oguzhan artık ünlü oldu oguzhan süheydayı seviyodu ama süheyda onu sevmiyodu ve oguzhan süheydaya bunu ispatlıcakmış'

bla bla bla.

lan oğuzhan denyosu, banane, bizene, kimene süheyda mıdır ne skimse ondan? lan global bir siteyi bu kadar hıyarca kullanıyosun ya, kafanı skeyim senin.

biraz ilerliyoruz, yeni biyografilere bakıyoruz. şununla karşılaşıyoruz;

'burada hayatının en önemli eserlerini veren x daha sonra y ye taşındı. tufan mobilya istanbul'da açıldı. telefon: .... adres: .... sunta, suntalam, mdf, mdflam ve her türlü işte usta. tufan mobilya.'

tufan ne istiyosun olm elin sitesinden? kart bastır, billboardlara yapış ne bileyim, rahat bırak elin bilgi almak için uğradığı yerleri.

hele jenna jameson süper. bakın;

'dün gece bizim evdeydi. bir güzel s.kiştik. sonra kıçına tekmeyi vurdum gitti. jenna'dan sonra tat alabileceğimi sanmam ama ilgilenenler için cixx_boi@hotm..'

olm nedir lan bu? yazık değil mi karın kaslarımıza? hala gülüyorum mnıskym. yaratıcılığa bak denyonun.
    #3606958 (7th son of a 7th son, 01.07.2008 21:40 ~ 21:42)
  9. ilgi çekmek isteyen bazı papağanların bilgi kaynağı.
    #3607173 (word stacking, 01.07.2008 22:34 ~ 22:42)
  10. çok güzel bir siteymiş gibi görünürken dil listesine kürtçe'yi de ekemesiyle kendini gözümde bitiren proje.
    #3624007 (mta88, 05.07.2008 18:11)
  11. ciddi sloganla yola çıkıp, laubali yazarlarla ilerleyen ve yönetimin uyuduğu ansiklopedik bilgi kaynağı.
    inanmayan antalyaspor'un göz kamaştıran kadrosuna ve avrupa kupası başarılarına bir göz atsın.

tr.wikipedia.org/wiki/antalyaspor
    #3730152 (protest sanayici, 27.07.2008 20:05)
  12. sözlükler gibi isteyenin yazabildği bir platform olduğu için arada bazı gariplikler görülebilen site. ezel akay a teyze demek gibi.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ezel_Akay

--spoiler--
    ...yönetmenlik ve yapımcılık yaparak kariyerini sürdürmektedir.Bide selen Seyverin teyzesi
    --spoiler--
    #3852295 (bush un metresi olan ayi, 22.08.2008 01:02)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

wikipedia başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wikipedia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wikipedia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » gozden kanser teshisi » bir orospuda olmasi gereken ozellikler » testere nin apo ile oyun oynamasi » oyle bir sicmak ki gotun yirtilmasi » yaran msn diyaloglari » i wanna back to life » harvey jacobs » entry ve nick uyumu » karel sabina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games